Het meest complete aanbod

Ten midden van de 4-provinciestad Landen is reeds jaren ons bedrijf gevestigd. In deze uitgebreide landbouwstreek bieden wij voor iedere klant een ideaal product aan door ons uitgebreid gamma.

U kan kiezen uit:

  1. New Holland Agriculture: binnen dit gamma bieden wij u de verkoop & service aan voor: tractoren, oogstmachines, verreikers en tuin- en parktractoren.
  2. New Holland Construction Light Equipment: binnen dit gamm bieden wij u de verkoop & service aan voor: Mini-graafmachines, skid-steerladers, graaf- laadcombinaties en wielladers.
  3. Rabe-Gb werktuigen: wij bieden het volledige gamma van Rabe-Gb werktuigen aan zoals: ploegen, zaaicombinaties, cultivatoren, grondbrekers, kunstmestofstrooiers enz.
  4. Dezeure Construction: om uw transportmogelijkheden aan te passen aan uw eigen noden, bieden wij u het volledige gamma van Dezeure Construction aan zoals kipwagens, grondkippers, silagewagens, mengmestwagens en mestbrekers.
  5. Delvano: door het toenemend gebruik van GPS technologie en wij ons hier zeer sterk in vertegenwoordigd hebben, trachten wij ook binnen dit segment u een volledig pakket aan te bieden. Zo kan u bij ons terecht voor alles binnen het gamma van Delvano N.V., een gevestigde, en vooral Belgische, waarde binnen de wereld van landbouwspuiten.
  6. Vandaele Konstructie: om ons gamma binnen de agrarischewereld en overheidsdiensten zo compleet mogelijk te maken, bieden wij u het meer dan voortreffelijke materiaal van Vandaele Konstructie aan. Dit houdt in dat wij u de verkoop & service bieden voor: maaiers, maaiarmen, houthakselaars, zoutstrooiers enz.
  7. Agropak: een zeer betrouwbare Belgische leverancier van verscheidene merken binnen de landbouw. Voorbeelden hiervan Maschio-Gasparrado voor grondbewerkingsmachines, Vredo voor zaai- en bemestingstechniek, Perfect klepelmaaiers en Adler machines zoals veegborstels, sneeuwschuiven etc.
Jobs
Sluit

Flashbericht